Xbox One ombouw

De Xbox One is de nieuwste generatie spelcomputer die in Nederland op 4 september 2014 is gelanceerd. Eindelijk is deze in de Nederlandse schappen verschenen zodat de consument optimaal kan genieten van de ultieme game ervaring van de door Microsoft geïntroduceerde Xbox One.

Er zijn nog geen doorbraken te melden over eventuele hacks die zijn gevonden om de Xbox One spelcomputer te manipuleren echter zijn er al diverse fanatieke teams zoals Team Xecuter en C4Eva op de achtergrond druk bezig een mogelijke exploit te vinden welke het mogelijk kan maken vanaf een interne of externe harde schijf jouw spellen af te spelen. Wij van XboxOneOmbouwen lopen al jaren mee in het ombouw wereldje, U ben niet anders gewenst dan dat als er een doorbraak te melden is dit ook op onze website vermeld staat! Het zal gerust nog wel eventjes duren voordat er baanbrekend nieuws te melden is, in de tussentijd kunt u gewoon bij ons terecht voor het ombouwen van de Xbox 360

Xbox-one-van-binnen-bekekenXbox-one-uit-elkaar-gehaald

Xbox-one-blu-ray-driveXbox One motherboard

Xbox One Nand

Het startpunt om via een externe of interne harde schijf Xbox One games te kunnen afspelen is door een goede geheugendump te maken van de Xbox One. het correct kunnen uitlezen en kunnen beschrijven van het geheugen is zeer belangrijk. Dat is nu dus gelukt,een zeer goed begin welke deuren opent voor een Exploit hack.

Wil je het volledige installatie diagram bekijken, bezoek dan de website van Team Xecuter

Xbox-one-nand-chip

Xbox One kopen

Wilt u een Xbox One kopen ? Kijk snel voor de voordeligste aanbiedingen!