Games

Gameliefhebber?
Dan is dit de console voor jou.De Xbox One is gemaakt door gamers, voor gamers. De Xbox One vormt een perfecte balans tussen kracht en prestaties en brengt gamen naar een hoger niveau. Ongeëvenaard realisme. Een geavanceerde AI die zich aanpast aan jouw speelstijl. Een nieuwe generatie multiplayer die slimmer en sneller is. De Xbox One is de beste gameconsole die we ooit hebben gemaakt.

Levensecht.

Laat je onderdompelen in schitterende, fotorealistische werelden met personages die meer levensecht zijn dan ooit tevoren. De geavanceerde AI-technologie en de processorkracht van de Xbox One brengen gamewerelden tot leven. Met de kracht van de cloud kunnen acties in de game voor altijd impact hebben. De unieke architectuur van de Xbox One stelt gamemakers in staat realistische en oogverblindende ervaringen te creëren met een extreme natuurgetrouwheid.

Xbox One cloud

 

Je games blijven actief,
zelfs wanneer jij er niet bent.

Je games hoeven niet te stoppen als jij de deur uit bent. Met de Living Games-technologie en de kracht van de cloud kunnen gamewerelden blijven bestaan. Je acties in een game kunnen dus voor altijd impact hebben. Daarnaast worden je games synchroon gehouden met de echte wereld. Sportspellen kunnen bijvoorbeeld automatisch worden bijgewerkt met de nieuwste statistieken. De geavanceerde AI maakt het voor je vrienden mogelijk tegen jou te spelen, zelfs wanneer je er niet bent. Er komt geen einde aan het gamen met de Xbox One.

Xbox One living games-technology

 

Een nieuwe generatie
achievements.

Het achievementsysteem van de Xbox One is uitgebreid en overspant voortaan games en ervaringen. Achievements zijn niet langer beperkt tot afzonderlijke games. Achievements zijn dus niet meer gebonden aan één game. Je kunt nu ook op meer manieren achievements verdienen, aangezien er op ieder moment dynamisch nieuwe achievements kunnen worden toegevoegd. In onze nieuwe portal voor achievements wordt niet alleen bijgehouden welke achievements je hebt behaald, maar ook hoe je dit hebt gedaan. De informatie is dus persoonlijker dan ooit. Je kunt je achievements zelfs met die van je vrienden vergelijken. Deel je mooiste prestaties en ga voor groots met Xbox One.

Xbox One archievements

 

De perfecte match.

Maak kennis met Smart Match, het revolutionaire matchmaking-systeem voor de Xbox One. Smart Match is volledig herontworpen voor een nieuwe generatie games en maakt gebruikt van geavanceerde algoritmen om spelers aan elkaar te koppelen op basis van vaardigheid en taal, maar voortaan ook reputatie. Dit houdt in dat je tegen mensen speelt die het meest op je lijken. Het beste van alles is dat je niet meer in lobby’s hoeft te wachten. Je kunt even een game spelen, tv kijken of muziek beluisteren terwijl wij voor je op zoek zijn naar de perfecte match. Daarna kun je direct beginnen. Met de kracht van de cloud zijn je favoriete wedstrijden altijd achter de schermen actief, dus je kunt snel de mensen vinden met wie je het liefste speelt.

Xbox One Smart Match

 

Laat je beste moves zien.

Waarom zou je die legendarische goal onopgemerkt voorbij laten gaan? Met Game DVR en Xbox Live wordt het eenvoudig om je mooiste game-ervaringen vast te leggen. Xbox One houdt voortdurend je recente gameplay bij, dus je kunt eenvoudig teruggaan en herhalingen delen met vrienden op sociale netwerken en Xbox LIVE. Als je wilt weten waar je vrienden mee bezig zijn geweest, kun je ook herhalingen van hun hoogtepunten bekijken.

Xbox One DVR